Wil je slank zijn in de zomer?

Mensen willen er goed uitzien als ze in de zomer meer van hun lichaam laten zien. Met buikspieroefeningen, sporten en afvallen gaan ze de strijd aan met de kilo’s die er bij gekomen zijn in de winter (of in de afgelopen 12 maanden). We willen het snel, veel en makkelijk.  Wat levert het je op?

De verleiding is groot om wonderpillen of afvalpleisters te kopen. Je wordt verleid met ‘snel, veel afvallen’, “je voelt dat het begint te werken na 30 minuten”.  Gevaarlijk en niet duurzaam. En het heeft je veel geld gekost. Het is verleiding, je wordt verleid door verkopers. 3 feiten die overtuigen.vitaminpillen

 

Gevaarlijk

Het grote gevaar van wonderpillen zijn de dubieuze stoffen. Je weet niet wat je slikt. Welnu:  het  is slecht voor je gezondheid. Soms bevatten ze geranamine, een stof die op de dopinglijst voorkomt.

IOmax was ook om zo’n reden in het nieuws. Het zou leiden tot hartklachten. Er kwam een waarschuwing: nav. sterfgevallen in Amerika.

Je slikt gevaarlijke stoffen .En dubieus zijn ze. Wonderpillen zijn nooit getest op een lange termijn. Je lichaam wordt gevaarlijk ontregeld en je krijgt er geen duurzaam resultaat mee.  De wonderpillen zijn nooit getest om te onderzoeken of  er winst is voor het gewicht op lange termijn. Want daarvoor moet je groepen testen over een aantal jaar. Dubbelblind.

 Nu: snel en veel, dat wordt jojo

Nu betaal je een hoop geld: wonderpillen voor 2 weken kosten je van 8-65 euro. In het duurste geval ben je 65 euro en een paar kilo armer. Na een maand ben je weer kilo’s rijker. Dat is het bekende jo-jo effect. Geen langdurig resultaat en je bent weer terug bij af. Het geld kun je beter gebruiken voor dingen die je langdurig wat opleveren. Een goed gewicht, vitaliteit, plezier. Voor dat geld kun je een nieuwe wok kopen, een blender voor smoothies, gaan zwemmen met je kinderen, tennisles. Elk jaar weer.

Resultaat: langdurige winst en plezier

Het meeste resultaat krijg je natuurlijk door je leefstijl te veranderen. Elke dag gezond eten, meer bewegen.  Daar heb je je levenlang profijt van. En plezier, want die jojo’s zijn enorm slecht voor je humeur, elke keer weer.

Elke week dat je het langer laat liggen, komt er een kilo bij. Er is altijd wel een reden om je niet in te zetten voor een gezonde leefstijl: “geen tijd”, kinderverjaardagen, maar vooral ook: “geen zin”.

“Geen zin, dan moet je ook niet zeuren” vind ik. En dan moet je ook niet verwachten dat je je ideale gewicht bereikt. Moeders die staan te mopperen op het schoolplein over hun kilo’s. Geloof me die komen er niet.

Kilo’s lichaamsvet verdwijnen niet met een lief woord of een halve poging sportschool. Geen mens lukt het om in 3 maanden 10 kilo af te vallen EN TE BEHOUDEN. Maar als je nu alvast 3 kilo afvalt, voel je je een stuk vitaler. Met die nieuwe energie in een fit lijf kom je veel makkelijker in actie om te sporten, buiten te wandelen en maak je met gemak een heerlijke gezonde maaltijd. Geloof me: de kilo’s gaan er vanzelf af.

 

Wil je slank zijn in de zomer maar vooral ook na de zomer?

Ben jij een ondernemende moeder:

  • die ontevreden is met haar gewicht?
  • die niet weet waar ze dik door wordt?
  • die overvallen wordt door eetbuien?
  • die het voor nu en altijd wil veranderen?

Dan  kan ik je helpen:

Een persoonlijke duurzame drive hebben mij tot duurzame diëtist gemaakt. Met langdurige inzet en focus heb ik mijn dromen waargemaakt. Ik heb er nu plezier van. Mijn innerlijke drijfveren waren mijn grote hulp. Jij hebt ze ook. Ik leer je er gebruik van maken.

Strikt heb je nog een paar maanden voor de zomer begint. Laat je niet opjutten. Maar begin nu. Zet alvast de gezonde leefstijl in! Laat je deskundig en persoonlijk adviseren. Lees hier hoe je succesvol gezond leert eten.
Of kom nu in actie en kies

gratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

Het is leuk als je reageert. Dat kan onderaan dit bericht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.