Nederlandse vrouw wil zich fitter voelen

De Nederlandse vrouw wil zich fitter voelen. In 2013 wil bijna twee derde van de ederlandse vrouwen zich graag fitter en gezonder voelen.  Met een nieuw jaar staan we en masse stil bij  plannen en doelen voor het komende jaar. kopje koffie, voor de Nederlandse vrouw
Wat is ervoor nodig om die plannen en wensen waar te maken?Heb je er tijd voor? Is er ruimte voor verandering (in je hoofd)? Kun je de energie ervoor opbrengen? Leefstijl is een keuze.  Wat helpt vrouwen zich fitter te voelen?

De top 3 voornemens zijn afvallen, vaker tijd vrijmaken voor ontspanning en meer sporten en bewegen. Bijna de helft van de vrouwen sport niet of nauwelijks.

 bron: medicalfacts.nl

 Mijn link naar dit bericht: Je leefstijl heb je zelf in de hand. Je fitter willen voelen heeft alles te maken met kiezen voor je leefstijl. Het gebeurt niet vanzelf.  Jezelf goed en fit voelen is een optelsom van leefstijlfactoren: bewegen, omgaan met stress, ontspanning, voeding, alcohol, roken. Duurzaam gezond eten is daar belangrijk bij.

En: is het eenmaal een automatisme dan gaat het met gemak en voel je je het hele jaar fitter. Dan blijft het niet bij een voornemen, maar is de verandering van leefstijl duurzaam.

 Wil je nu duurzaam gezond eten?

 Laat je deskundig en persoonlijk adviseren.
Kies nu gratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.