MMS, gevaarlijk voedingssupplement

Op internet worden ‘wondermiddelen’ verkocht die zich aan alle toetsingen /inspecties kunnen ontttrekken. Dat is al verdacht. Maar toch..Er is een middeltje op de markt: “Miracle Mineral Solution’ (MMS) een voedingssupplement. Goed om je te genezen van kanker, AIDS, ziekte van Lyme en diverse andere infectieziekten. Het middeltje wordt op internet grif verkocht. Dat een pilletje jou van deze ziekten kan afhelpen is op zich al verdacht.

Iets dat dokters en wetenschappers nog niet gelukt is. Een Brits ‘genie’ heeft met MMS een magische oplossing voor al uw problemen.

Wat maakt het dan dat mensen hierin trappen?

 • De marketing is zo slim dat mensen erin geloven
 • ‘Mensen grijpen naar een laatste strohalm’
 • Mensen denken niet na

De mirakele vondst

Hoe kwam die man erachter? hij had een goedje met natriumchloriet (let wel, dit lijkt op natriumchloride=keukenzout) en gebruikte dat in Afrika om er water drinkbaar te maken voor consumptie. Met een paar druppels citroenzuur wordt het stofje actief om er bacteriën mee te doden. De ziekteverwekkers in het oppervlaktewater werden ermee gedood. “Wat een succes” dacht die man. Hij testte het op mensen en ‘genas’ ermee een meisje van de malaria. Met zoutzuur uit de maag krijg je chloorgas dat tot misselijkheid en diarree leidt. Als je er aan ruikt komt je de geur van schoongemaakte zwembaden tegemoet, schoongemaakt met chloor.
In Amerika en Canada zijn er al vergiftigingsverschijnselen n.a.v. MMS opgedoken. Daar is de FDA, Food and Drug Administration, bevoegd om dit soort producten tot de markt toe te laten en te verbieden.
In Nederland heeft men nu op dit gevaar gewezen, te meer omdat producten op internet zich onttrekken aan toetsingen van de inspectie hier.
Dat mensen uit domheid dit kopen geldt nu niet meer, men is nu gelukkig geïnformeerd.
Schoonmaakmiddel is bedoeld voor je WC, niet voor je maag.

Verbijsterd? Laat je reactie achter onder dit bericht.

 

Je gezondheid is niet gebaat bij wondermiddeltjes,wel met verstand kiezen voor gezond leven. Wil je duurzaam gezond eten? Laat je deskundig en persoonlijk adviseren. Kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

4 thoughts on “MMS, gevaarlijk voedingssupplement

 1. Hmm….niet helemaal mee eens.

  Natrium Chloride nemen we dagelijks allemaal: Zout nml, los van elkaar zijn het beide gevaarlijke goedjes.
  MMS of chloordioxide wordt niet in de maag samengesteld maar in een glas. Je drinkt geen chloor.
  Chloordioxide is een oxidant welke enkel reageert/oxideert met stoffen die een bepaalde PH waarde hebben. Het voordeel van deze chemische samenstelling is dat het lichaamseigen stoffen negeert en oxideert met pathogenen (schimmels, bacteriën, virussen en andere afvalstoffen)
  Tevens wordt het gebruikt om water te zuiveren en voedsel te verpakken.

  De marketing is enkel gericht om mensen bewust te maken. Je maakt immers een jaarvoorraad voor minder dan 10 euro.
  Op internet is het duurder, maar zijn de ingredienten overal te koop en is het eenvoudig zelf te produceren.

  Natuurlijk zullen mensen de reguliere geneeskunde pas loslaten als er geen remedie is. Het is immers makkelijker iemand voor de gek te houden dan iemand te overtuigen dat ze voor de gek worden gehouden.

  Ik gebruik het ook als zijnde algemeen geneesmiddel. Omdat het een oxidant is en dus reageert met: vitamine C, chocolade, koffie, koolzuurgas, etc, is het belangrijk aan protocollen te houden.
  Het spul is ongeveer 1 uur actief in het lichaam en blijven er geen schadelijke stoffen achter. Ook dat is bewezen.

  Lees jezelf in: De logica is al meerdere malen ontdekt maar nooit op de markt gekomen omdat het niets kost en niets oplevert.
  De werking zal vooral de eerste keer ( 1 druppel ) merkbaar zijn omdat wij als mens redelijk vol zitten met schimmels en bacteriën. ( We consumeren rommel en leven niet in balans. Hier en daar een antibiotica en het is afwachten of we uberhaupt nog in balans zullen komen)
  Dus, koop een starterkit en probeer het eens. Het heeft mijn ogen redelijk geopend wat betreft onze farmaceutische industrie, en ik voel me er prima bij. Meer energie. Ik ben er nooit ziek van geworden.

  Is het een voedingssupplement? Ik denk het niet. Het kan je echter wel helpen weer in balans te komen. Een gezonde levenswijze is een pré.

 2. Ik heb het middel mms ook gebruikt niet omdat ik ziek ben of iets maar om mijn lichaam schoon te maken ( en misschien goed dacht ik om af te vallen) ik heb het nu 3 keer gebruikt 1 keer op 1 dag om het uit te proberen en nu voor de 3de keer op de 2de dag. Ik kan hier dus beter mee stoppen?

  • Als schoonmaakmiddel is het dubieus, zoals je kunt lezen.
   En om af te vallen? Dan houd je jezelf alleen maar voor de gek.

   MMs is geen wondermiddel, net als andere pillen, poeders. Je moet zelf de regie nemen en een gezonde leefstijl oppakken. Daar is je gezondheid bij gebaat. vraag jezelf af: “Hoe betrokken ben je bij je gezondheid?”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.