Methode

Sta stil: Jij bent van belang!

Als jij meer van jezelf gaat houden, ga jij anders met eten om. Hoe? Daar moet je een aantal stappen voor doorlopen.
Je gaat meer van eten genieten. Resultaat is: blijvend meer energie en minder gewicht.

Samen verdiepen we ons in je eetgedrag waardoor je je bewust wordt van je innerlijke drijfveren. Je leert waarom het tot nu toe niet gelukt is om langdurig gezond te eten. Als je hier geen aandacht aan besteedt, blijft het volhouden voor altijd een worsteling.

Het kan anders. Als duurzame diëtist geef ik jou een duidelijke richting om langdurig en gezond slank te zijn, maar dat gaat niet zomaar.

Het vraagt van jou:

 • durf om naar jezelf te kijken
 • aandacht
 • en een actieve, lerende houding

Onderzoek toont aan dat het bij gedragsverandering 6 maanden duurt voordat het automatisme wordt. Je motivatie is leidend, wat je doel/wens ook is. Het gaat om je innerlijke drijfveren en ik begeleid je met een plan, zonder pillen of poeders, zodat je nooit meer hoeft te lijnen.

Ik ben een coach voor je. Aandacht maakt een enorm verschil. In de zorg heb ik gemerkt dat ‘een nummer zijn’ en geringe betrokkenheid niets opleveren. Het begint met aandacht voor jezelf.

3 dingen krijg je van mij:

 1. Voedingsadvies

Het voedingsadvies voor jou bestaat uit:

 • Een voorbeelddagmenu gezonde voeding
 • Tips om te variëren en te experimenteren
 • Tips hoe om te gaan met werkborrels e.d.
 • Antwoord op de vraag: Moet jij iets extra’s slikken?

  2.Hulp om je gedrag in stappen te veranderen

Als je je bewust wordt van je eetgedrag, dan is volhouden niet moeilijk meer.  Dat is persoonlijke groei, een proces. Ik begeleid je 6 maanden daarmee.

We gebruiken je innerlijke drijfveren.

Mijn experimenten leren je dat. Je denkt na over je eigen situatie, schrijft je bevindingen in je eigen tijd en op een zelf gekozen plek. Je hoeft er geen vrije dag voor te nemen of oppas te regelen.

3. vraagbaak

6 maanden lang kun je mij al je vragen over je nieuwe eetpatroon stellen. Er zullen nog vast wel moeilijke momenten komen. Dan ben ik er voor je.

Moet bij jou de knop om? www.veranderjevoeding.nl/voor_wie

Het is interactief:

 • Je brengt zelf het voedingsadvies in praktijk, je weegt jezelf en je werkt zelfexperimenten voor bewustwording, met zelfwerkzaamheid en inzet.
 • Daar stel ik tegenover: deskundige begeleiding, betrokkenheid en een luisterend oor.
 • Alles vanuit je eigen huis; je kunt duurzaam gezond eten leren goed combineren met werk en zorg voor je thuissituatie.

Richting + actie = succes: de toverformule voor duurzaam afvallen. We hebben vooraf een kennismakingsgesprek. Kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht Ben jij bereid te leren?  Kies jij  de ommekeer?