Kies je voor een gezonde leefstijl? Je eigen voeding, zonder E-nummers!

Je voeding veranderen is een veilige manier om een gezonde leefstijl te bereiken,  

Wie op zoek is naar een gezonde leefstijl maakt afwegingen. Wat kies je? Gezonder eten is een manier, die er uitspringt door het gemak en het levenslange effect. En veilig.

Kiezen voor een leefstijl is privé. Dat is waar. Lees hier wat veranderen van je voeding tot een succes maakt. Of die je in ieder geval helpen om na te denken over je eigen eetgedrag. In deze zomer een serie van vijf blogs. Misschien is het voor jou oude koek, misschien is het een Eye-opener.

Je voeding veranderen is

  • Goedkoop
  • Effectief
  • Eenvoudig
  • Veilig
  • Eigen regiewortel-pompensoep

Veilig, nu in de spotlight

Je voeding veranderen is een veilige manier om tot een gezonde leefstijl te komen.  Ik bedoel hier dat het veranderen van je voeding een veilige manier is. Als tegenhanger van ‘een duistere therapie’ of middel waarvan de werking en eventuele bijwerking niet onderzocht is. Je neemt geen dubieuze stoffen tot je. Gezonde voeding  wordt niet in een dubieus potje uit China geïmporteerd. Het is  een gecontroleerde therapie of leefstijlmaatregel.  De voeding is in Nederland goed gecontroleerd en veilig. controle van ons voedsel Dat mensen zich druk maken over bespoten groente en ‘waterige’ tomaten uit kassen is echt een verkeerde focus. “Dat gif  met voedsel in ons lichaam komt en daar opstapelt” dat is misschien wel zo, maar wat het met onze gezondheid doet  is gewoon een grote vraag.

Profiteer vooral van de voordelen van gezonde voeding. Als je zorgt voor variatie in je voeding worden risico’s gespreid. De consumptie blijft veilig. En de focus op de veiligheid van toevoegingen als E-nummers kun je aan de experts overlaten. Die laten daar experimenten op los om de veiligheid te testen. Lees hier meer wat prof. dr. M. Katan zegt over de veiligheid van ons voedsel is voeding veilig? volgens Martijn Katan. Als consument kritisch blijven is daarentegen altijd slim. Daar word je zelf altijd beter van.Groente uit eigen tuin,  prima als dat je keuze is. Maar niet ieder natuurlijk plantje is goed voor ons.  Vingerhoedskruid is zelfs giftig voor de mens. Het begrip ‘natuurlijk’ is nogal eens misleidend.

Wil je op een veilige manier je leefstijl verbeteren?

Dat kan: met gezonde voeding en variatie in je voeding. Wil je weten wat dat voor jou inhoudt en wil je daar steun bij? Laat je deskundig en persoonlijk adviseren.
Kies nu gratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht
Of wil je graag reageren op dit blog? Dat kan. Plaats je reactie onderaan dit blog.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.