In jouw belang: slimme tips voor de vrouw

Verbeter je gezondheid, begin bij jezelf is mijn credo.  Begrijp me goed, niet alles is met leefstijl te vermijden. Ik werk met gezonde voeding en gezond verstand en blog daar over. Wat opvalt is de magie van de snelle externe oplossingen,  voor elk probleem gelijk een passende oplossing.

De afvalpleisters vliegen je in de roddelbladen om de oren. Of een extract uit de Miuyuolplant voor een ultieme gezondheid. Een verjongingskuur uit een potje?

‘Het moet niet gekker worden’ voor de een, fantastisch in de ogen van een ander. Deze reclames en produkten bestaan bij de gratie van mensen die dit afnemen. En als er maar 1 % van de lezers hier op ingaat is de actie al geslaagd.

Vertrouw op jezelf, jij moet het doen. Alleen jij kan jouw belang dienen.

Verbeter je gezondheid begin bij jezelf. Doe het zelf Tips die het je makkelijk maken.

  • Tip voor een vrije dag: verwen jezelf met een lunch met vers brood met smeerkaas, wat tapenade, plakjes tomaat en gesneden bieslook. Drink er meer dan 1 glas bij: zuivel, sap, water allen zonder toegevoegd suiker. Je wordt er ongemerkt fitter door! Ga er bij aan tafel zitten, proef eens bewust wat je eet/drinkt. Geen laptop met facebook naast je.  Ongezellig en zit je alleen?  So what? focus je op je eten, proef eens wat je eet. Even met aandacht genieten. Je zult merken dat het eten je goed doet. Na afloop een voldaan gevoel en vol energie voor de rest van de dag.
  • TIP Alleen voor de vrouwen onder ons:

geen thee of koffie bij de maaltijd met oog op een goede calciumopname

  • TIP Voor het diner:

een wokgerecht van ui, paprika, vlees/vis/vegetarisch, knoflook

Doe er 200 g groente p.p. in. ‘t Is veel op het eerste gezicht.

Snel gemaakt en je kunt het ontzettend lekker maken!

Creatief in de keuken: geniet ervan

Herken je iets in het met aandacht eten en koken?

Laat je reactie achter onder dit bericht.

Wil je duurzaam gezond eten en wil je het roer omgooien? Laat je deskundig en persoonlijk adviseren. Kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.