Hello! de start van het blog door de duurzame dietist

Dit is een blog horend bij de site veranderjevoeding.nl. Deze site gaat binnenkort online. Mijn onderneming bevindt zich in de startup-fase en richt zich op voedingsadvies en gedragsverandering.  Ik ben duurzame diëtist en ik blog over gezonde voeding, gedragsverandering, fabels over voeding, voeding in het nieuws, zelfmanagement van chronisch zieken en je eigen rol in gezondheid. Duurzaam is voor mij: een langdurig resultaat dat je bereikt door je gedrag wezenlijk te hebben veranderd, niet met trucjes, wonderpillen en snelle oplossingen. Maar met je gezonde verstand en met hulp van je innerlijke drijfveren. Ik blog onafhankelijk.

Ik heb als persoon geleerd om gezonde keuzes te maken, keuzes die mij gelukkig maken. Ik probeer middels het blog de lezer te stimuleren zelf over voeding na te denken en gezonde keuzes te maken. Kijk naar jezelf en kijk af en toe in de spiegel. Een gezonde leefstijl begint bij jezelf. Wil je daar mijn psychologische steun bij? Wil je weten of ik jou specifiek verder kan helpen naar meer energie en minder gewicht?
Of kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

Liesbeth

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.