garantie

Als jij betrokkenheid laat zien, speciaal bij je gezondheid en de bereidheid om te veranderen dan gaat het absoluut voor je werken. Lees meer over jouw eigen regie en mijn garantie.

Twijfel je aan je motivatie en je doorzettingsvermogen? Dat is mogelijk, maar die kun je versterken. Ik sta je daarin bij.

jouw eigen regie en mijn garantie

Ik kan je niet garanderen dat je nooit ziek zult worden.  Ik kan je ook niet garanderen dat je over 3 maanden 3 kilo bent afgevallen. Voeding ligt in jouw handen, eetgedrag dat ben jij. Jij hebt zelf de regie. Ieder mens is anders en zo ook de mogelijkheden en omgeving. Ik garandeer je geen nieuw lichaam!
k geef je wel de garantie dat ik maatwerk lever. Ik  leer je alles om van gezond eten een blijvende gewoonte te maken. Ik gebruik de feiten, geen fabels.
(duurzaam=blijvend effect door van binnenuit te veranderen)

Een kennismakingsgesprek vooraf is goed om elkaar te leren kennen en dan kan ik ook zeggen of het bij jou aansluit.  Kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht
Het werkt zeker niet voor iedereen.  Voor wie wel?

Als je in de eerste maand teleurgesteld bent in mijn persoonlijke advies en mijn  begeleiding .. dan krijg je je geld terug. Daar doe ik niet moeilijk over. Bel me op 06-28075371 of mail me  dan. Doe dit voordat de eerste maand voorbij is

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.