Voor duurzaam afvallen: Focus op 3

Wil je duurzaam afvallen? Focus dan op deze 3 dingen!

Voeding, beweging en bewust worden van je innerlijke drijfveren. Duurzaam afvallen ontstaat door persoonlijke groei, van liefde in jezelf.

Als je het mij vraagt, dan denk ik dat vrouwen in eerste instantie helemaal niet duurzaam willen veranderen. Waarom? Omdat verandering pijn doet!

Toch doen ondernemende  moeders wel veel pogingen om gezond te eten, want vaak is er ‘in stilte’ een jarenlange strijd gaande met het gewicht. Herkenbaar?

Wat ik van veel vrouwen hoor is dat ze gezond eten als niet leuk ervaren. ” In de praktijk  is het snel afvallen, weer aankomen. Dat werkt dus niet. Het kan ook anders. Het is haalbaar, als je bereid bent te leren. Ieder mens is anders, elke dag is anders.

Wil je afvallen met langdurig resultaat? Het gaat niet om een dieet, het gaat om JOU

Focus je op:

voeding: Eet elke dag gezond, daar is veel over te zeggen, begin elke dag vers te koken.
Beweging: Beweeg of sport elke dag een uur. Gewoon wandelen is ook al effectief.
Bewust worden: door bewustwording ga je meer van jezelf houden, waardoor je anders met eten omgaat. Het is een groei van liefde in jezelf.

 

Doe het maar ‘s Ik kan me voorstellen dat je alleen niet lukt om je te richten op deze 3 dingen. Ik kan je heel praktisch en persoonlijk helpen. Wil je duurzaam afvallen? Laat je deskundig en persoonlijk adviseren. Kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.