Diëtist

De diëtist is de voedingsexpert bij ziekte & gezondheid.  Zij werkt professioneel, praktisch en persoonlijk. De diëtist is getraind in discretie in gesprekken met mensen. Het praten over voedingsgedrag wordt als zeer persoonlijk ervaren. Het heeft alles te maken met motivatie, problemen en wensen. Diëtisten herken je aan de voltooide opleiding en kwaliteitsregistratie. Lees hier meer over de campagne voor 2014 Eten=leven.

Duurzame diëtist

Ken jij ook mensen die geloven in afvalpleisters, wonderpillen en kruidenvrouwtjes? Zij geloven in wonderen. Het resultaat: tijdelijke veranderingen. JOJO

Duurzaam is mijn missie. Blijvend resultaat vraagt nu eenmaal om gedragsverandering. Daar help ik bij. Het gaat om aandacht en een andere mindset aanleren; de ommekeer moet van binnenuit komen. Je moet het doorleven!
Genieten van eten is het begin.

In 15 jaar klinische zorg heb ik in duizenden gesprekken met patiënten en medewerkers gezorgd voor passende goede voeding, in de instelling en thuis. Met actief luisteren en een heldere analyse moest ik in overleg tot de beste oplossing komen.  Dat heeft mijn doortastendheid ontwikkeld. Snel tot de essentie van problemen kunnen komen.

De titel diëtist is wettelijk beschermd en is voorbehouden aan degene die de 4-jarige Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek met succes heeft afgerond. De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie. Persoonsgegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

De titel diëtist waarborgt kennis, vaardigheden en kwaliteit. Hier lees je meer over mijn ervaring en scholing. Linkedin.

 Diëtist, voeding en dieet

Een diëtist adviseert over voeding bij ziekte, met een dieet.

een dieet= afwijkende voeding, die aan specifieke eisen voldoet, op medische indicatie t.b.v. een individu

Een diëtist adviseert over voeding bij gezondheid, met een voedingsadvies.Logo formaat

 

 

 

 

 

 

Mijn profiel:

deskundig: Ik heb de H.B.O. Voeding & Diëtetiek afgerond + ben extra geschoold in het motiveren en gesprekstechnieken. Gespecialiseerd in emotie-eten.

doortastend: Ik heb 15 jaar gewerkt als diëtist in verpleeghuizen en psychiatrie. Dat maakt mij doortastend. Ik kan snel doorzien wat het belangrijkste probleem met voeding is en welke factoren bij de ander belemmerend werken.  Snel doorzien welke stappen de ander moet doorlopen om het gewenste effect te krijgen.
Ik houd ervan om het rechtstreeks met respect natuurlijk te zeggen ( waarbij ik de waarheid niet schuw) Prikkelend en humor gaan samen.

empathisch: Mijn persoon kenmerkt zich als empathisch. Die empathie is dienstbaar en heeft zich ontwikkeld  tot een integere beroepshouding. Ik ben getraind in actief luisteren.

duurzaam: investeren in jezelf met resultaat op de lange termijn loont.  Ik leer anderen hoe ze duurzaam gezond kunnen eten, met  resultaat in gezondheid, gewicht en met zorg voor de wereld om ons heen.

Wordt advies en hulp bij gedragsverandering vergoed?

Laat je deskundig en persoonlijk adviseren. Kies nugratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.