De makkelijkste manier om je fitter te voelen!

Met je voeding veranderen kun je zo een gezonde leefstijl bereiken,  zo makkelijk.

Gezonder eten is nogal eens moeilijk voor mensen. Wat is goed voor mij? Eraan beginnen lijken we elke maand te doen, het volhouden is gewoon het aller moeilijkst!

Wie een gezonde leefstijl wil maakt afwegingen. Gezonder eten is een manier, die er uitspringt door het gemak en het levenslange effect.  Makkelijk elke dag!?????sEating a red tomato macro of woman mouth
Kiezen voor een leefstijl is privé. Dat is waar. Lees hier wat veranderen van je voeding tot een succes maakt. Of die je in ieder geval helpt om na te denken over je eigen eetgedrag. In deze zomer een serie van vijf blogs. Misschien is het voor jou oude koek, misschien is het een Eye-opener.

Je voeding veranderen is

 • Goedkoop
 • Effectief
 • Eenvoudig
 • Veilig
 • Eigen regie

Eenvoudig, nu in de spotlight

Je eigen voeding, zo eenvoudig kan het zijn.  Je moet toch eten, je staat in de winkel. Je kunt direct beginnen met gezond eten, het ligt min of meer voor je. Ik geef toe: als je in een Franse supermarché voor het enorme schap van chocoladepuddinkjes staat moet je wel even de verleiding kunnen weerstaan. Je bent degene die over de aankoop beslist. Je hoeft nergens op te wachten, geen wachtlijst, spreekuur of afstemming (hoogstens met je partner afstemmen wat gaan we koken/eten? Wie kookt er?)

Zo eenvoudig is het. En het mooie is: heb je eenmaal jezelf  een nieuw gedrag aangeleerd dan wordt het al snel automatisme.  Dat is al na 6 maanden. Gezond eten zonder er bewust aan te denken. Dat automatisme is gewild.

Wil je graag gezonder eten? Laat je deskundig en persoonlijk adviseren.

Kies nu gratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

4 thoughts on “De makkelijkste manier om je fitter te voelen!

 1. Beste Liesbeth, Gezond eten is een goede gewoonte waar ik persoonlijk fit bij blijf. Ik hoop dat mijn kinderen dit ook blijven doen. Ik merk dat voor hen een pizza na een lange werk- of klusdag snel gekocht is … en ook de frituurpan is snel warm … Hoe bereik je begin twintigers?

  • Ik begrijp je punt.
   Voor gezond eten moet je tijd maken en er je bewust van zijn. Het tempo van het leven ligt hoog en als je druk bent met studie/werk is eten nog een plicht die wacht, dat is jammer want van eten moet je ook kunnen genieten! Jongeren hebben niet altijd van uit zichzelf de drive om gezond te eten. Als ouder kun je ze in de opvoeding gewoontes meegeven, maar eenmaal ‘op eigen benen’ houdt dat op. Begin twintigers is een interessante groep: middenin werk/studie, zelfstandig wonen, keuzes maken en al een zekere eigenwijsheid.

 2. Helemaal mee eens Liesbeth. Je kunt gewoontes afleren en aanleren. Als je gezond eet ga je je ook steeds lekkerder voelen. Je hebt meer energie en zit lekkerder in je vel. Vaak val je ook nog vanzelf af. En dan heb je helemaal geen behoefte meer on in je oude (eet)gewoontes terug te vallen.

  • Dat is de kracht van een nieuwe gewoonte die je ook nog eens extra’s oplevert. Ongemerkt ga je je fitter voelen en je krijgt een beter gewicht. Aanleren en afleren kost in het begin wat aandacht, maar eenmaal op weg weet je niet anders meer. Anita, is gezond eten voor jou een gewoonte en automatisme? Leuk om te lezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.