About Liesbeth van den Heuvel, diëtist

Dit blog wordt gehouden door Liesbeth van den Heuvel, duurzame diëtist.

Ik ben het tegenwicht voor de wonderpillen, afvalpleisters en kruidenvrouwtjes. Die zetten je niet aan tot gedragsverandering. Geen blijvend resultaat. Het kan anders, op een duurzame manier. Met gezonde voeding en met gebruik van je innerlijke drijfveren!
Dit doe je met hoofd en hart en aandacht voor jezelf. Maar dit kan niet voor iedereen.

Dit is mijn missie:
Het begeleiden van vrouwen die in bewustzijn willen groeien en die de regie nemen voor hun gezondheid. Met gezond eten!
Vrouwen begeleiden met verstand en gevoel zodat zij de ommekeer naar een gezonde leefstijl met gemak kunnen maken.

Veel vrouwen worstelen met:

  • jo jo effect
  • frustratie, teleurstelling
  • overgewicht
  • weinig energie, futloosheid
  • onzekerheid over hun uitstraling
  • het gevoel er alleen voor te staanIk motiveer hen en begeleid hen zodat eten weer genieten wordt met als doel: een mooi gewicht en meer energie.

De knop in je hoofd moet om. Ik weet dat deze vrouwen op een andere, intensieve manier meer geholpen zijn als zij meer van eten gaan genieten. Willen zij dat?

Diëtist exclusief voor actieve vrouwen met lef

Ik heb gemerkt dat ik me het meeste thuis voel bij vrouwen die willen groeien, die  de situatie accepteren of in actie komen om te veranderen.

Voor actieve vrouwen, die blijvend resultaat willen, schrijf ik elke maand over duurzame voeding. Wat helpt je werkelijk op de lange termijn met je gewicht en je energie?
Deze tips geef ik gratis weg, mijn lezers kunnen die naar keuze zelf in praktijk brengen. Al die kleine beetjes bij elkaar brengt je nl. al dichter bij een gezondere leefstijl.

Schrijf je in op mijn mailinglijst als jij zo’n actieve vrouw bent.  (zie hier aan de rechterkant)
Voor wie intensief en persoonlijk geholpen wil worden is er mijn persoonlijke aanbod. Dit vraagt een investering van jou. Je krijgt er mijn deskundigheid en aandacht voor. Actieve vrouwen op mijn mailinglijst horen er als eerste over.

Ik ben een ervaren diëtist, mijn expertise is motiveren naar gezond eten als emotie-eten het probleem is.
Persoonlijk ben ik moeder met een handicap. Ik heb ook moeten zoeken naar wat voor mij waardevol is en blijvende resultaten met wezenlijk ander gedrag; Daarvoor heb ik gezonde keuzes moeten maken.  Met als blijvend resultaat: meer energie en genieten van werk en gezin.
Liesbeth van den Heuvel, dietistIk help anderen daar ook mee. Zie Llinkedin voor mijn scholing en ervaring, een actueel beroepsprofiel. http://www.linkedin.com/pub/liesbeth-van-den-heuvel/1b/a73/151

Eetgedrag is duurzaam

Eten doe je elke dag, maar met succes elke dag gezond eten vraagt een duurzame aanpak.
(duurzaam=blijvend effect door van binnenuit te veranderen)

Als diëtist in de zorg zag ik dat de aandacht en diepgang voor de patiënt veel meer onder tijdsdruk kwam te staan.  Ik wilde mensen meer kunnen stimuleren om eigen regie te nemen. Dat kon anders. Door nascholing met motiverende gespreksvoering en over emotie-eten kreeg  mijn beroep verdieping en meer zingeving, uitdaging. Hiermee kon ik veel meer mensen helpen die strijden met hun eetgedrag.

In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben ik ondernemer geworden. Moederschap, een handicap en passie voor voeding dwongen mij keuzes te maken. Gezonde keuzes. Mijn intrinsieke motivatie heeft mij daarin erg geholpen. Ik motiveer nu mensen in gezondheid op een duurzame manier. Alleen duurzame veranderingen leveren je  winst op, voor een leven lang.

Liesbeth van den Heuvel, diëtist voor jou. Kan ik je inspireren of  helpen?

1.Een blog om mensen te stimuleren zelf na te denken

2.Deskundige en persoonlijke begeleiding voor wie nu wil toewerken naar meer energie en minder gewicht  duurzamedietist.nl

Voor wie: moeders die meer energie en een mooi gewicht willen

kernwaarden: betrokkenheid, verandering, gezondheid

persoonlijke competenties: deskundig, empathisch, doortastend en optimistisch

ps. ik ben fan van: Kees van Kooten, koolmeesjes in onze tuin, retsina, ëëëaardbeien.

Ik bied je een luisterend oor voor jouw verhaal. Kiesgratis intake, leven lang fit + een mooi gewicht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.